У Росії спецназ взяв штурмом колонію, що збунтувалася: з'явилося відео
Категорія
Світ
Дата публікації

У Росії спецназ взяв штурмом колонію, що збунтувалася: з'явилося відео

У Росії спецназ взяв штурмом колонію, що збунтувалася: з'явилося відео
Джерело:  online.ua

У мережі з'явилося відео штурму колонії в Хакасії в Росії, на якому видно, як спецназівці штурмують один з корпусів установи.
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на відео в YouTube, опубліковане на каналі "ІА Хакасія".
Як раніше повідомляла прес-служба Федеральної служби виконання покарань Росії, пізно ввечері 24 липня в виправній установі №35 у Хакасії почалися заворушення.
Протягом шести годин тюремники намагалися умовити засуджених припинити бунт, однак ситуація тільки загострилася, ув'язнені почали викидати на вулицю тумбочки і виламувати двері.
"Засуджені навідріз відмовилися від усіх запропонованих варіантів, вимагаючи відчутного послаблення режиму утримання, що є протизаконним", - сказано в повідомленні регіонального ФСВП.
Відзначається, що силовикам довелося штурмувати корпус. Вони використовували зброю і димові шашки.
На відео з місця інциденту чутні звуки вибухів і пострілів.


Як повідомляв ONLINE.UA,  державна пенітенціарна служба України офіційно роз'яснила обставини "бунту" ув'язнених, який виник ввечері 20 липня на території Ірпінського виправного центру №132 під Києвом.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?