У Ердогана розсипали подяки перед Путіним
Категорія
Світ
Дата публікації

У Ердогана розсипали подяки перед Путіним

У Ердогана розсипали подяки перед Путіним

Турецький уряд в особі глави МЗС країни Мевлюта Чавушоглу висловив свою вдячність президенту Росії Володимиру Путіну за підтримку Анкари під час спроби військового перевороту в Туреччині.
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на «Інтерфакс».
"Росія надала нам беззастережну підтримку під час спроби військового перевороту. Ми дякуємо президентові Володимиру Путіну і всім офіційним особам Росії за цю підтримку", - сказав Чавушоглу в ефірі одного з турецьких телеканалів.
Як повідомляв ONLINE.UA, спроба військового перевороту в Туреччині сталася в ніч на 16 липня. Пізніше влада країни заявила про провал путчу, і після цього в країні почалися арешти людей, причетних до заколоту, і чистка в збройних силах країни.
Також нагадаємо, що в ніч перевороту з візитом до мера Анкари прибув один з радників Володимира Путіна, Олександр Дугін.
Крім того, стало відомо, що Міністерство оборони Росії попередило президента Туреччини Реджепа Ердогана про військовий переворот, що готується, за кілька годин до його початку.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?