Соцмережі висміяли відмову Путіна їхати на Олімпіаду в Ріо
Категорія
Світ
Дата публікації

Соцмережі висміяли відмову Путіна їхати на Олімпіаду в Ріо

Соцмережі висміяли відмову Путіна їхати на Олімпіаду в Ріо
Джерело:  online.ua

Президент Росії Володимир Путін відмовився брати участь в церемонії відкриття Олімпійських ігор в Ріо-де-Жанейро, при цьому новина викликала бурхливий відгук у соцмережах.
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на Twitter «Нової газети».
«Ні, в планах такої поїздки немає у президента, там графік інший робочий, - відповів прес-секретар президента РФ Дмитро Пєсков на запитання про ймовірність поїздки Путіна в Ріо на відкриття Олімпіади, передає Інтерфакс.
«Освиста боїться, спортсменчик жалюгідний. Путін тільки там, де перемога. Де провал - в кущах ховається», - коментує новину користувач Sergei.




«Тому що чекістське гі...но нікому не потрібне. Йому відмовили. Він ізгой», - пише користувач madmans face.



«А навіщо йому туди їхати. Він і так "всіх переграв", - іронізує користувач Лариса Кучеревська.


Як повідомляв ONLINE.UA, рішення Міжнародного олімпійського комітету не усувати збірну Росії від участі в Олімпіаді-2016 в Ріо-де-Жанейро викликало сплеск їдких жартів в соціальних мережах, користувачі яких припустили, що у Федеральної служби безпеки РФ знову є робота по заміні сечі російських спортсменів, які вживали допінг.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?