Саакашвілі почав будувати в Одесі "миттєвий РАГС": опубліковано фото
Категорія
Україна
Дата публікації

Саакашвілі почав будувати в Одесі "миттєвий РАГС": опубліковано фото

Саакашвілі почав будувати в Одесі "миттєвий РАГС": опубліковано фото
Джерело:  Думська

В Одесі почалося будівництво «швидкого РАГСу», де буде проводитися спрощена реєстрація шлюбу, про яку міністр юстиції Павло Петренко розповів в інтерв'ю ONLINE.UA.
За даними журналістів, будинок будується за особистим розпорядженням голови Одеської обласної держадміністрації Міхеїла Саакашвілі, повідомляє ONLINE.UA з посиланням на «Думскую».
Варто відзначити, що «швидкий РАГС» зводять прямо на клумбі біля будівлі Одеської ОДА з гіпсокартону на металевому каркасі. Очікується, що в ньому реєструватимуть шлюби одразу ж після подачі заяв.
Як повідомляв ONLINE.UA, раніше Кабінет міністрів схвалив впровадження пілотного проекту з реєстрації шлюбу протягом доби в шести містах України.
Експеримент буде проводиться в Одесі, Львові, Києві, а також в Маріуполі, Сєвєродонецьку і Херсоні (для українських громадян з Криму).
Нагадаємо, в інтерв'ю ONLINE.UA міністр юстиції розповів, що очікує, що вже до осені українцям дозволять реєструвати шлюби за прискореною процедурою.
Також Павло Петренко розповів про сюрприз, який в Мін'юсті готують для бійців АТО.













Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?