Бойовикам ЛНР перекрили легку дорогу до Одеси: з'явилися фото
Категорія
Україна
Дата публікації

Бойовикам ЛНР перекрили легку дорогу до Одеси: з'явилися фото

Бойовикам ЛНР перекрили легку дорогу до Одеси: з'явилися фото
Джерело:  online.ua

Служба безпеки України припинила діяльність організованого угруповання від так званої ЛНР, яке налагодило нелегальні пасажирські перевезення з тимчасово окупованих територій через державний кордон України.
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на прес-службу СБУ.
Як підкреслили у відомстві, підозрювані здійснювали перевезення пасажирів автобусами з тимчасово окупованого Луганська в Одесу і в зворотному напрямку.
"Для уникнення перетину лінії розмежування маршрут пролягав через україно-російський кордон, зокрема, через тимчасово непідконтрольні державним органам України пункти пропуску на кордоні з Російською Федерацією. При цьому перевізники ще й платили "податки" в бюджет "ЛНР", - сказано в повідомленні.



Фото: СБУ


У спецслужбі також повідомили, що організатор нелегального бізнесу і його троє спільників були затримані в Харківській області співробітниками СБУ спільно з Національною поліцією і органами прокуратури.


"Під час обшуків правоохоронці вилучили схему маршруту автобуса, узгоджену з так званим "Міністерством транспорту ЛНР", посадочні талони, печатки зареєстрованих в "фейковій республіці" підприємств, свідоцтва платників податків "ЛНР" тощо", - сказано в повідомленні.



Фото: СБУ



Підозрюваним оголошено про підозру у вчиненні злочину, передбаченого ч 3 ст. 332 Кримінального кодексу України.


Як повідомляв ONLINE.UA,

в Макіївці Донецької області, тимчасово окупованій так званою ДНР, підприємство "Ринки Донбасу" вимагає сплати оренди від приватних підприємців

, які торгують на території поруч з Центральним міським ринком.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?