Вбивство Шеремета: Луценко зробив несподівану заяву
Категорія
Україна
Дата публікації

Вбивство Шеремета: Луценко зробив несподівану заяву

Вбивство Шеремета: Луценко зробив несподівану заяву
Джерело:  online.ua

До Міністерства внутрішніх справ України для розслідування убивства журналіста Павла Шеремета може повернутися скандальний колишній заступник глави Нацполіції Василь Паскал, заявив генпрокурор Юрій Луценко.
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на інтерв'ю Луценка телеканалу "112 Україна".
"Паскал дійсно є одним з кращих працівників. У нас є домовленість про можливість його залучення до слідства. Не дивлячись на те, що він зараз звільнений з МВС, думаю, що цей випадок може дати підстави для винятку із загальних правил і повернути його до роботи", - заявив Луценко, відповідаючи на питання про залучення Паскала до розслідування вбивства Павла Шеремета.
За словами глави ГПУ, разом із Паскалем займатися справою Шеремета будуть двоє кращих слідчих Генпрокуратури.
"Також у понеділок я хочу заслухати двох кращих слідчих з важких резонансних вбивств, які залишилися в ГПУ, і разом, ймовірно, з Паскалем вони приступлять до роботи в складі спільної слідчої оперативної групи", - додав Луценко.
Нагадаємо, що в листопаді 2015 року навколо Паскала розгорівся скандал: його призначили начальником кримінальної поліції, а ряд депутатів на чолі з Єгором Соболєвим заявили, що людину, яка працювала з Януковичем і колишнім главою МВС Віталієм Захарченком, не можна призначати на будь-які посади в Україні. За словами нардепів, Паскал підлягає люстрації як людина, яка під час Євромайдану наказувала бійцям внутрішніх військ кидати назад в демонстрантів шашки, які прилітали. Пізніше Паскал подав рапорт про звільнення.
Раніше Луценко назвав головну версію убивства журналіста Павла Шеремета.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?