У штабі АТО розповіли, чи повернуть артилерію на передову
Категорія
Україна
Дата публікації

У штабі АТО розповіли, чи повернуть артилерію на передову

У штабі АТО розповіли, чи повернуть артилерію на передову
Джерело:  online.ua

Повернення артилерії на передові позиції сил антитерористичної операції поки не розглядається, незважаючи на активізацію обстрілу з боку бойовиків і активне застосування важкого озброєння, заявив начальник прес-центру штабу АТО Валентин Буряченко.
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на «Укрінформ».
"Зараз питання так не стоїть. Ситуацію повністю контролюють сили АТО тією зброєю, яка дозволилена Мінськими домовленостями. Тому необхідності в цьому поки немає", - зазначив Буряченко, відповідаючи на запитання, чи не розглядається можливість хоча б часткового повернення артилерії Збройних Сил України на передову з урахуванням інтенсифікації обстрілів.
Як повідомляв ONLINE.UA, за добу 23-24 липня в зоні проведення антитерористичної операції на Донбасі загинули троє військовослужбовців, ще троє бійців ЗСУ отримали поранення.


Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?