Українцям показали нові докази війни Путіна з Україною: з'явилися фото і відео
Категорія
Україна
Дата публікації

Українцям показали нові докази війни Путіна з Україною: з'явилися фото і відео

Українцям показали нові докази війни Путіна з Україною: з'явилися фото і відео
Джерело:  online.ua

Усупереч заявам президента РФ Володимира Путіна, який заперечує наявність кадрових російських військових на Донбасі, у бойовиків регулярно вилучають зброю, боєприпаси та спорядження російського виробництва.
Відповідні докази представив начальник прес-центру штабу АТО Валентин Буряченко, повідомляє ONLINE.UA з посиланням на Inforesist.org.
"Ось міна МОН (міна осколкова нажимная - Ред.). Там є маркування заводу - №15, партія - 31, в Україні і в інших країнах ці міни не вироблялися. Ми також можемо бачити, що демонструє це розвантаження. Чітко видно завод, який його виробляє, - завод РФ", - заявив він.
Також Буряченко додав, що Росія оновлює свої склади, "а стару зброю, боєприпаси через ці "гумконвоі" передає в користування на окуповані території".
Крім того, в штабі АТО показали і документи російських окупаційних військ: список особового складу одного з підрозділів, обхідний лист, контракт громадян РФ з "міністерством оборони ДНР".


"Диверсанти маскують свою присутність. Не зізнаються, що вони кадрові військові. Використовують, наприклад, шеврон "війська донського". Під прикриттям різних подібних формувань і діють. Але думаю, що ні для кого не секрет, що саме росіяни на окупованих територіях протистоять підрозділам сил АТО", - заявив Буряченко.
Як повідомляв ONLINE.UA, раніше в штабі АТО показали зброю, боєприпаси та спорядження російського виробництва, які стали трофеями українських військових після бою з диверсантами в Луганській області.







Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?