Я завжди любив жінок: нардеп зізнався, що розглядав "полуничку" в Раді
Категорія
Україна
Дата публікації

Я завжди любив жінок: нардеп зізнався, що розглядав "полуничку" в Раді

Я завжди любив жінок: нардеп зізнався, що розглядав "полуничку" в Раді
Джерело:  online.ua

Народний депутат від "Народного фронту" В'ячеслав Костянтиновський зізнався, що дивився під час засідання Верховної Ради "дорослі фільми", тому що йому було нудно.
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на Facebook нардепа.
"З приводу публікації про перегляд еротичних фотографій під час засідання у ВР... Визнаю, місце невдале. Іноді втомлююся від клоунади в залі. Люди, судячи з декларацій, харчуються святою водою і живуть, як князі, годинами говорять про добробут народу. Ось це справжня порнографія!", - написав Костянтиновський.
Депутат зазначив, що любить свою дружину, але при вигляді рекламного посилання на пікантне відео "спрацював інстинкт".
"Відкрию секрет: я завжди любив жінок і співчуваю їм, мужиків стає все менше. Побачив рекламне посилання в інтернеті і не втримався, спрацював основний інстинкт. Секс важлива складова життя будь-якого здорового чоловіка. Я люблю свою красуню дружину і ми приймаємо один одного такими, як є. Крім неї мені ніхто не потрібен!", - додав народний обранець.
Він також заявив, що працює чесно, хабарів не бере і не грає в покемонів.
"Білл Клінтон згрішив в Овальному кабінеті і увійшов в історію, як один з кращих президентів США, я ж тільки шарився в інтернеті", - резюмував Костянтиновський.
Раніше в кабінеті губернатора Полтавської області упіймали покемона.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?