У хресну ходу біля Борисполя полетіли яйця і пляшки
Категорія
Україна
Дата публікації

У хресну ходу біля Борисполя полетіли яйця і пляшки

У хресну ходу біля Борисполя полетіли яйця і пляшки

Учасників хресної ходи на Київ, організованої Московським патріархатом, на вході в передмістя столиці, Бориспіль, атакували яйцями і пляшками.
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на Радіо Свобода.
При цьому серйозних сутичок вдалося уникнути: учасники хресного ходу під посиленою охороною поліції, яка супроводжувала процесію з двох сторін, безперешкодно пройшли «блокпост» на в'їзді в Бориспіль.
Відзначимо, що раніше на бориспільській трасі зібралися активісти, які заявили про свою рішучість не допустити учасників хресної ходи до Києва.
Як повідомляв ONLINE.UA, раніше громадянський корпус "Азов" запевнив, що не має наміру виводити своїх прихильників на вулиці Києва в дні проведення хресної ходи Московського патріархату.
У свою чергу "Правий сектор" пообіцяв, що його активісти забезпечуватимуть громадську безпеку під час хресної ходи в Києві.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?