У Києві п'яні з пістолетом напали на поліцейських: опубліковані фото
Категорія
Україна
Дата публікації

У Києві п'яні з пістолетом напали на поліцейських: опубліковані фото

У Києві п'яні з пістолетом напали на поліцейських: опубліковані фото

У Києві

компанія напідпитку напала на поліцейських, яким довелося зробити попереджувальні постріли в повітря, щоб заспокоїти нападників.


Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на прес-службу Національної поліції.


Інцидент стався біля ресторану по вулиці Ревуцького, куди викликали поліцію люди, які чули постріли.


Шестеро нетверезих молодих людей, один з яких тримав предмет, схожий на пістолет, відмовилися виконувати вимоги правоохоронців, почали штовхати їх і нецензурно лаятися.


На прохання дотримуватися дистанції п'яні теж зреагували, в результаті чого один зі співробітників поліції дістав табельну вогнепальну зброю і зробив один попереджувальний постріл в повітря.


Це не зупинило правопорушників, вони продовжували хапати поліцейських за формений одяг і провокувати їх на бійку. На допомогу патрульним прибули колеги. Двоє найактивніших бешкетників були затримані.


"Під час затримання 26-річного уродженця Тернопільської області та 34-річного киянина з місця події виявлено та вилучено предмет, схожий на пістолет "ROHM RG 88". Зараз встановлено, що дозвільні документи на цю зброю відсутні. Вилучений предмет направлено на експертизу", - повідомили в поліції.


Розпочато кримінальне провадження за статтею «опір працівникові правоохоронного органу під час виконання ним службових обов'язків», санкція якої загрожує порушникам ув'язненням на термін до двох років.


Як повідомляв ONLINE.UA,

раніше в Києві в районі Ленінградської площі під час затримання наркодилера співробітниками СБУ відбулася перестрілка

.






Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?