Не подобається, коли "рускій мір" перемагає: в соцмережах висміяли дружину Мотороли
Категорія
Україна
Дата публікації

Не подобається, коли "рускій мір" перемагає: в соцмережах висміяли дружину Мотороли

Не подобається, коли "рускій мір" перемагає: в соцмережах висміяли дружину Мотороли

У соціальних мережах висміяли заяву дружини одіозного ватажка бойовиків ДНР, росіянина Арсенія Павлова (Мотороли), яка розкритикувала відпочинок в Абхазії, що за допомогою Росії відокремилася від Грузії.
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на блог українського журналіста Дениса Казанського.
«Ось так штука. Виявляється, борцям за «русскій мір» не подобається, коли «русскій мір» перемагає. Виявляється, мешканців чергової недокраїни, створеної зусиллями російських танкістів, не можна назвати людьми. Ось це я розумію антифашизм!» - саркастично написав він.
Також Казанський процитував заяви Павлової: «Ріца (високогірне озеро в Грузії-Ред.) - це те єдине місце, через яке варто відвідати Абхазію. Але якщо мене запитають, де б я не хотіла опинитися знову, я б з упевненістю відповіла, що саме в Абхазії. Суперечливі почуття переповнюють після цієї відпустки. Господь наділив цю землю шалено красивою природою і такими ж неймовірно ледачими людьми. Скрізь срач і розруха, незважаючи на те, що з кінця війни пройшло 23 роки. Хочете потрапити в Прип'ять?! Велкам ту Абхазія! Тільки люди іноді ходять повз. Хоча не всіх мешканців цієї країни можна назвати людьми...».
Український журналіст висловив здивування, чому людям, «які згубили Донбас заради непорозуміння під назвою ДНР, не подобається така сама ДНР, яку Росія дещо раніше облаштувала в Абхазії?».
«Можна, звичайно, посміятися над недалекою дружиною ростовського автомийника, і не звертати уваги на те, що вона пише, але на місці жителів Донбасу я б не ігнорував цей пост. Тому що по дурості Олена Павлова досить відверто описала те, що буде з вами в найближчому майбутньому. Причому, з вами все буде набагато гірше», - резюмував Казанський.
У коментарях думку журналіста підтримали багато користувачів.
Святослав Батов: «В окупованій Абхазії хоча б природа є...».
Gela Beleletdinova: «До неї, мабуть, ще не дійшло, що завдяки її улюбленій роїсі ДНР і ЛНР тепер в клубі таких країн, як Абхазія».
Міла Міловіч: «Шкода корінних жителів Абхазії, які волею випадку опинилися заручниками. А ця пара клопів так і здохнуть, що не осягнувши істини. Сподіваюся скоро і не випадково».

Ніна Юхименко: «А вона ще й говорити вміє?».
Як відомо, Абхазія за допомогою Росії оголосила про свою незалежність в 1992 році. У 2008 році відбулася грузинсько-російська війна, в результаті чого Абхазія і Південна Осетія остаточно відокремилися. Тепер це невизнані республіки на території Грузії.
Як повідомляв ONLINE.UA, раніше одіозний Моторола на відпочинку в Росії викладав фото з верблюдами і своєю дружиною.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?