Луценко пообіцяв арешти високих чинів СБУ
Категорія
Політика
Дата публікації

Луценко пообіцяв арешти високих чинів СБУ

Луценко пообіцяв арешти високих чинів СБУ

Найближчим часом будуть заарештовані високі чини Служби безпеки України, причетні до тортур людей та здирництва.

Про це заявив генеральний прокурор  Юрій Луценко, повідомляє ONLINE.UA з посиланням на УНИАН.

"Ціла група робітників СБУ найближчим часом буде арештована, тому що причетні до катування людей, коли посадові особи із серйозними зірками на погонах стріляли в людей під час здирництва у ноги, в руки, ламали череп — це робітники правоохоронної системи", - підкреслив він.

Крім того, керівник ГПУ зазначив, що тепер він має «моральне право спокійно приїздити" на Рівненщину і «спокійно ходити своїм рідним містом», оскільки правоохоронцям вдалося перемогти "бурштинову мафію".

За його словами, ця мафія вважалася недоторканною, тому що "бурштин минулого року давав 1 млн доларів на день "кешем", цього року експерти говорять про 700 тис. на день".

Як повідомляв ONLINE.UA, раніше  Юрій Луценко повідомив про перші результати роботи американських експертів ФБР у справі з убивства журналіста Павла Шеремета.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?