У Луценка розповіли, з ким перед загибеллю зустрічався в Москві Шеремет
Категорія
Україна
Дата публікації

У Луценка розповіли, з ким перед загибеллю зустрічався в Москві Шеремет

У Луценка розповіли, з ким перед загибеллю зустрічався в Москві Шеремет
Джерело:  5 канал

Заступник генпрокурора Юрія Луценка і головний військовий прокурор України Анатолій Матіос заявив, що  журналіст Павло Шеремет  незадовго до своєї загибелі провів у Москві ряд зустрічей з близьким оточенням убитого російського опозиціонера Бориса Нємцова.
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на  5 канал.
"Не хочу вдаватися в конспірологію, але на останній зустрічі з Павлом ми обговорювали багато речей - він завжди був оптимістом, це світла людина, але в той момент він сумними фарбами описував ситуацію свого перебування десь три тижні тому в місті Москва", - сказав Матіос.
За словами військового прокурора, Шеремет зміг зустрітися "з усіма, хто був у близькому оточенні Нємцова".
"Не хочу робити акценти, але так було, і він про це розповідав... В силу журналістської діяльності він відвідав так званий офісний центр "Москва-Сіті" - де всі наші квазі-вигнанці, яких ми обов'язково дістанемо і осудимо - у нього була зустріч з одним з таких вигнанців - екс-міністром доходів і зборів Клименко", - повідомив Матіос.
Він додав, що в останній раз він бачився з Шереметом за три дні до його вбивства. Під час зустрічі вони домовилися разом поїхати в зону АТО.
Раніше повідомлялося, що  американські експерти з Федерального бюро розслідувань, допомогли встановити тип вибухівки, за допомогою якої в центрі Києва був убитий журналіст Павло Шеремет.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?