Смерть співробітниці поліції в Києві: з'явилися трагічні подробиці
Категорія
Україна
Дата публікації

Смерть співробітниці поліції в Києві: з'явилися трагічні подробиці

Смерть співробітниці поліції в Києві: з'явилися трагічні подробиці

Колега  інспектора патрульної служби Національної поліції Аріни Кольцової, розповів, що хвороба, від якої вона померла, була наслідком її роботи.
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на Facebook офіцера поліції і блогера Михайла Кіндракевича.
"Протягом півроку Аріна боролася з хворобою легень. Хіміотерапія, дитяче харчування, годування через крапельницю, величезна втрата у вазі. Останнім часом її стан погіршувався, не могла їсти.. За словами Аріни, захворіла вона після нового року при затриманні підозрюваного, який плюнув їй в обличчя.. Через деякий час Аріна на плацу знепритомніла, і з тих пір перебувала на лікуванні то у лікарні, то вдома", - написав він.
За словами друзів поліцейської, Кольцова воліла не розповсюджуватися про поставлений їй діагноз.
"Не хотіла, не хотіла вона, щоб хтось знав, що у неї туберкульоз. З багатьох причин не хотіла. І тому, що дитина маленька. І тому, що боялася своєю історією відлякати новобранців від служби в поліції, де можна заразитися від плювка в обличчя під час затримання. Великі страхи маленької переляканої Птахи, тепер уже мертвої. Тому і говорили всім - рак, щоб не нервувала вона зайвий раз", - розповіла в Facebook блогер Олена Монова.
За її словами, Кольцова не хотіла приймати ні від кого допомогу.
"Вона і допомоги ні від кого не хотіла, до останнього моменту на карту збирали тільки найближчі й віддані, передавали номер один одному в лічку і кидали туди гроші нишком. І тільки недавно, коли стало зовсім погано, виклали карту у відкритий доступ. Та тільки пізно", - зазначила Монова.
Раніше повідомлялося, що  в віці 75 років помер відомий український історик, доктор філософії та історії Орест Субтельний.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?