Ватажки ЛНР дали бойовикам дивний наказ щодо НАТО
Категорія
Україна
Дата публікації

Ватажки ЛНР дали бойовикам дивний наказ щодо НАТО

Ватажки ЛНР дали бойовикам дивний наказ щодо НАТО

Ватажки так званої ЛНР впевнені, що в зоні АТО на Донбасі  воюють "солдати НАТО" і віддали наказ бойовикам захопити їх в полон.
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на Facebook координатора групи "Інформаційний опір" Дмитра Тимчука.
"Керівництво ЛНР впевнене в тому, що на передовій бойовикам протистоять «солдати НАТО». Зокрема, за підрозділами «2-го АК ЛНР» розійшлося розпорядження про крайню необхідність захоплення в полон «найманців НАТО», або ж видобутку "неспростовних доказів" їх присутності в зоні АТО", - написав він.
За його словами, бойовикам ЛНР пообіцяли високу премію за виконання наказу.
"За виконання цього наказу обіцяна висока премія. За нашими даними, активність ДРГ бойовиків, що зросла в Луганській області, викликана їх прагненням виконати цей наказ", - додав Тимчук.
Раніше повідомлялося, що  міністерство закордонних справ України звернулося до міжнародних партнерів у зв'язку з різким загостренням ситуації безпеки в зоні проведення антитерористичної операції на Донбасі.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?