Пентагон пояснив, чому США домовляються з Росією
Категорія
Світ
Дата публікації

Пентагон пояснив, чому США домовляються з Росією

Пентагон пояснив, чому США домовляються з Росією

Домовленості між США і Росією з приводу вирішення конфллікту в Сирії не означають початку поглибленого військового партнерства, заявив міністр оборони США Ештон Картер.
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на Deutsche Welle.
За словами Картера, переговори про військову взаємодію в Сирії ведуться тільки з метою "примусити росіян до правильних кроків", а саме до підтримки політичного вирішення сирійського конфлікту. За словами глави Пентагону, Росія повинна перестати сприяти ескалації конфлікту в Сирії, але поки що вона "далека від цього".
Нагадаємо, що раніше держсекретар США Джон Керрі зустрічався з президентом Росії Володимиром Путіним і главою МЗС РФ Сергієм Лавровим. Однією з головних тем для обговорення був якраз сирійський конфлікт.
За даними газети The Washington Post, на переговорах, в тому числі, мова йшла про "розширений обмін інформацією", судячи з усього - даними спецслужб. На думку глави Національної розвідки США Джеймса Клеппера, завдяки такому обміну Росія зможе отримати дуже великий доступ до інформації про секретні операції США.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?