Саакашвілі здивував соцмережі своїм "сільським РАГСом": з'явилося фото
Категорія
Україна
Дата публікації

Саакашвілі здивував соцмережі своїм "сільським РАГСом": з'явилося фото

Саакашвілі здивував соцмережі своїм "сільським РАГСом": з'явилося фото

Голова Одеської обласної державної адміністрації Міхеїл Саакашвілі показав, як виглядатиме "швидкий РАГС" зі спрощеною процедурою реєстрації шлюбу, про яку міністр юстиції Павло Петренко розповів в інтерв'ю ONLINE.UA.
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на Facebook губернатора.
«Ось так буде виглядати наша хата одруження, яку міська влада міста Одеси хоче знести», - написав Саакашвілі.
Також він виклав фото майбутнього «швидкого РАГСу», який вже почали будувати на клумбі перед приміщенням ОДА.
«Послуга буде доступна 24 години на добу, там завжди будуть чергові реєстратори і не буде черг. Все це буде зроблено для полегшення процедур і поліпшення сервісу громадян», - зазначив губернатор.


Цікаво, що під цим постом зібралося безліч коментаторів, багато з яких здивовані подібною новацією, деякі радіють майбутнім можливостям, а треті відверто критикують ідею такої «хати».

Ludmila Maevskaya: «Архітектурний абсурд. Може нехай це якось сучасніше виглядає, все ж це в основному для молодих».

Настена Андросова написала: «Колгосп», а Igor Mik додав: «корови потрібні з картону. І пара свинюшок».

Жанна Білогородська: «Я, як потенційна свекруха, категорично заперечую проти таких необдуманих і спонтанних одружень. Хто потім буде розсьорбувати? Хата теж не подобається (нагадує "шинок". Сорі((».
Irina Panasenko: «Село...».
Тіна Леонтіївна Шишканова: «Знову шароварщина, псевдоаутентичність. Неймовірно не вписується. Так що ж це за весілля в Малинівці ((((».
Як повідомляв ONLINE.UA, напередодні в Одесі, прямо на клумбі перед будівлею ОДА, почалося будівництво легкої будівлі з гіпсокартону, в якому анонсували відкриття "швидкого РАГСу".

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?