Російський політолог розповів, чи може Савченко стати диктатором
Категорія
Україна
Дата публікації

Російський політолог розповів, чи може Савченко стати диктатором

Російський політолог розповів, чи може Савченко стати диктатором
Джерело:  apostrophe.ua

Народний депутат України Надія Савченко не зможе стати президентом і вже тим більше диктатором через відсутність у неї політичного рейтингу, вважає російський політолог Дмитро Орєшкін.
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на його блог на "Апострофі".
"Звичайно, у Савченко немає ніяких шансів бути президентом, тим більше - диктатором. І з чого б вона стане: у неї просто немає достатньо політичних, фінансових, силових ресурсів", - сказав політолог.
"У неї є тільки одна єдина річ - впізнаваність і популярність, які вона заробила своєю винятковою мужністю під час відсидки в російській в'язниці. Але оскільки відсидка закінчилася, це джерело її популярності поступово відходить у минуле. А нового джерела зростання популярності поки побачити не вдається", - додав він.
Раніше Савченко заявила про те, що повинна стати президентом України. За її словами, потрібно змінити повноваження президента, структуру країни, побороти корупцію, а для цього їй необхідно стати диктатором.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?