Ватажок ДНР з'явився на публіці з пластиром: опубліковано відео
Категорія
Україна
Дата публікації

Ватажок ДНР з'явився на публіці з пластиром: опубліковано відео

Ватажок ДНР з'явився на публіці з пластиром: опубліковано відео
Джерело:  online.ua

Ватажок бойовиків ДНР Олександр Захарченко з'явився на публіці з пластиром на лобі, спростувавши тим самим повідомлення про його важке поранення в зоні АТО на Донбасі.
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на відео, опубліковане так званим "міністерством інформації ДНР".
Під час публічного виступу Захарченко знову висловився про проведення місцевих виборів на окупованому Донбасі, заявивши, що будуть обрані "кращі представники ДНР, які братимуть участь у виборах місцевого самоврядування".
"Ми показуємо всьому міжнародному товариству, світовій громадськості, країнам Нормандської четвірки, США, що тут живуть звичайні люди, а не терористи, сепаратисти, яких робить з нас Київ", - сказав бойовик.


Нагадаємо, раніше в мережі з'явилася інформація, що Захарченко був важко поранений українськими бійцями, після чого його прооперували, однак він не реагує на звуки і не впізнає близьких йому людей.
Раніше  ватажок бойовиків ДНР розповів, що отримав подряпину під час інспекційної поїздки на лінію розмежування, де потрапив під обстріл.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?