Бойовики ДНР обстріляли з танків школу: з'явилися фото
Категорія
Україна
Дата публікації

Бойовики ДНР обстріляли з танків школу: з'явилися фото

Бойовики ДНР обстріляли з танків школу: з'явилися фото

Бойовики обстріляли з танків загальноосвітню середню школу №1 в Красногорівці Донецької області.
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на прес-центр штабу АТО.
"Незаконні збройні формування ОРДО у напрямку Старомихайлівки знову обстріляли Красногорівку. 125 мм осколково-фугасні танкові снаряди потрапили в загальноосвітню середню школу №1. Від вибухів боєприпасів в будівлі навчального закладу пошкоджено зовнішню стіну, віконну раму і внутрішні приміщення", - йдеться в повідомленні.
У штабі нагадали, що днями Красногорівська школа №1 вже обстрілювалася бойовиками ОРДО з забороненого Мінськими угодами озброєння.
"Також члени НВФ ОРДО порушили режим припинення вогню і в районі Мар'їнки. Житловий сектор цього населеного пункту був обстріляний з РПГ і стрілецької зброї, зокрема великого калібру, у напрямку Петровського району Донецька (Трудовська). В результаті чергової провокації бандитів в житлові приміщення потрапили гранати ручного протитанкового гранатомета РПГ, які наробили шкоди зовнішнім стінам будівель, а вікна посікло осколками", - додали в штабі АТО.
У штабі зазначили, що всі факти порушення бойовиками режиму припинення вогню і використання озброєння, яке заборонене Мінськими домовленостями, зафіксовані військовослужбовцями наглядової групи української сторони СЦКК і патрулем СММ ОБСЄ.



Раніше повідомлялося, що

за минулу добу бойовики двічі намагалися захопити опорні пункти сил АТО в Мар'їнці

.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?