Мінування хресної ходи виявилося не жартом: з'явилися фото і відео
Категорія
Україна
Дата публікації

Мінування хресної ходи виявилося не жартом: з'явилися фото і відео

Мінування хресної ходи виявилося не жартом: з'явилися фото і відео

Київські поліцейські виявили кілька вибухонебезпечних предметів на маршруті учасників хресної ходи в напрямку міста Бориспіль та в Святошинському районі в напрямку Житомира.
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на прес-службу Нацполіції Києва.
"Під час перевірки зазначених об'єктів правоохоронці виявили кілька небезпечних предметів, у тому числі: в напрямку міста Бориспіль виявлено обрізану каністру, в якій службова собака відчула запах вибухової речовини. Фахівці вилучили з каністри дві гранати "Ф-1", два запали до них і "РДГ" (ручна димова граната)", - йдеться в повідомленні.
Крім цього, в Святошинському районі в напрямку Житомира правоохоронці виявили предмети, зовні схожі на вибухові пристрої.
"Під деревом у траві лежала обрізана пластикова пляшка з двома предметами, зовні схожими на гранати, запали до них і "РДГ". Все вилучене направлено на дослідження", - додали в поліції.
Також повідомляється, що в зв'язку з перевіркою фахівцями вибухотехнічної служби зазначених місць, рух Хресної ходи наразі призупинено, щоб попередити настання тяжких наслідків.


Раніше повідомлялося, що командир батальйону Організації українських націоналістів Микола Коханівський закликав українських патріотів протистояти хресній ході на Київ, організованій Московським патріархатом.



Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?