Аваков наказав блокувати рух хресної ходи Києвом
Категорія
Політика
Дата публікації

Аваков наказав блокувати рух хресної ходи Києвом

Аваков наказав блокувати рух хресної ходи Києвом

Глава Міністерства внутрішніх справ України Арсен Аваков розпорядився блокувати рух хресної ходи, організованої Московським патріархатом, вулицями Києва.
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на Facebook міністра.
«У нинішній ситуації я, як міністр внутрішніх справ, не керуюсь категоріями релігійних ритуалів, а керуюся категоріями пріоритету громадської безпеки», - підкреслив він.
Також він додав, що з цієї причини, «отримавши відповідну інформацію, задля запобігання можливим терористичним загрозам і провокаціям навколо хресної ходи православної церкви (Московського патріархату) - мною було дано вказівки втрутитися в порядок анонсованого організаторами маршу по місту Києву».
«Виявлені з ранку муляжі мін і реальні бойові закладки з гранатами по планованому маршруту просування не залишили у нас сумнівів в реальності загроз і провокацій. Силами Нацполіції і Нацгвардії МВС заблоковано прохід хресної ходи по вулицях Києва», - додав Аваков.
На закінчення міністр резюмував: «Безпека громадян - вище релігійних ритуалів».
Як повідомляв ONLINE.UA, раніше на маршруті просування хресної ходи були виявлені закладки вибухонебезпечних предметів, знешкоджені поліцією.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?