Відомий шоумен став народним героєм України: опубліковані фото
Категорія
Шоу-бізнес
Дата публікації

Відомий шоумен став народним героєм України: опубліковані фото

Відомий шоумен став народним героєм України: опубліковані фото
Джерело:  online.ua

Відомий український телеведучий, продюсер і шоумен Сергій Притула

, який після початку війни на Донбасі став ще і волонтером, днями отримав орден "Народний герой України".


Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на Facebook шоумена.


Сергій розповів про це на своїй сторінці в соцмережі.


"Друзі, вчора нас нагородили орденом "Народний герой України". Нас - це всіх, хто протягом останніх двох з гаком років долучається до моїх волонтерських потуг щодо забезпечення наших підрозділів тим, чого їм не вистачає. Це нагорода кожного з вас, хто приносив на "Новий канал" пачку чаю або сигарет, теплий одяг або ліки, хто надсилав на волонтерський рахунок 20 гривень або передавав в руки $10 тис., хто переганяв машини з-за кордону і рихтував їх в Україні, хто писав бійцям листи або супроводжував наші виїзди в АТО добрим словом і молитвою...", - написав Притула.


Шоумен також підкреслив, що особливої ​​ваги цій нагороді додає її недержавність, тому, за його словами, дуже приємно, що старання людей помітили волонтери і військові.


Відзначимо, церемонія вручення нагороди відбувалася в Хмельницькому.




Орден "Народний Герой України" заснований в 2015 році з ініціативи волонтера Андрія Боєчка і ювеліра Дмитра Щербакова, виготовляється зі срібла 925 проби. Першим орденом був посмертно нагороджений "кіборг" Ігор Брановицький. На сьогоднішній день вручено близько 100 нагород.


Як раніше повідомляв ONLINE.UA,

26 травня на засіданні Київської міської ради депутати присвоїли переможниці Євробачення-2016 Джамалі звання "Почесний громадянин Києва"

.


Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?