Нардеп, який переглядав "полуничку" в Раді, показав свою дружину: опубліковано фото
Категорія
Україна
Дата публікації

Нардеп, який переглядав "полуничку" в Раді, показав свою дружину: опубліковано фото

Нардеп, який переглядав "полуничку" в Раді, показав свою дружину: опубліковано фото
Джерело:  online.ua

Народний депутат України від "Народного фронту" В'ячеслав Костянтиновський, якого раніше викрили в перегляді роликів еротичного змісту під час засідання Верховної Ради України, оприлюднив фото своєї дружини.
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на Facebook нардепа.
"Навіть не думав, що мій попередній пост викличе такий резонанс... Думки розділилися. Вдячний усім, хто мене зрозумів і підтримав! Круто, що більшість людей мають почуття гумору і не корчать з себе суддів-святош", - написав Костянтиновський.



Також депутат розповів, як провів вечір 25 липня.
"Усім, напевно, цікаво продовження вдома? Знову зізнаюся! Повечеряв з дружиною в новому ресторані "CHI", до речі, було смачно. Потім приїхали додому, разом подивилися платне кабельне ТБ і довго не могли заснути))) Це приємно, рекомендую", - зазначив політик.
Він також уточнив, що кадри еротичного змісту він надсилав своїй дружині.
"Якщо уважно подивитися відео з моїм телефоном, стане зрозуміло, що еротичні фотографії я посилав своїй дружині", - написав Костянтиновський.
Думки користувачів соцмережі розділилися: одні схвально висловилися щодо дружини депутата, інші відзначили, що він своїми спробами виправдатися продовжує ганьбитися.







Раніше нардеп пояснив, що під час засідання Ради він побачив на телефоні рекламне посилання на еротичні ролики, і у нього спрацював інстинкт.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?