Розвідка отримала загрозливі відомості щодо бойовиків Донбасу
Категорія
Україна
Дата публікації

Розвідка отримала загрозливі відомості щодо бойовиків Донбасу

Розвідка отримала загрозливі відомості щодо бойовиків Донбасу

Ватажки бойовиків на Донбасі наказали тим, хто перебуває у відпустках, повернутися в свої підрозділи до 30 липня.
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на дані Головного управління розвідки Міністерства оброни України.
«25 липня командуванням 1 Армійського корпусу Збройних сил РФ прийнято рішення про відкликання з відпусток військовослужбовців всіх категорій з прибуттям їх в свої підрозділи до 30 липня", - відзначили розвідники.
За їх даними, "таке рішення командування корпусу негативно вплинуло на морально-психологічний стан особового складу 3 (Горлівка) і 5 (Макіївка) окремих мотострілкових бригад".
Крім того, в розвідці наголосили, що бойовики бояться початку активних бойових дій і намагаються уникнути направлення на передову, намагаючись оформити фіктивні листки непрацездатності або заявляючи про неможливість повернутися з Росії за сімейними обставинами.
Тим часом бойовики проводить посилення і ротацію передових підрозділів і поповнюють запаси боєприпасів на чотирьох напрямках: Новоайдарівському, Слов'янському, Сєвєродонецькому і Маріупольському.
Бойовики ведуть активну розвідку, намагаючись уточнити зміни в бойових порядках сил АТО і глибину їх тактичної оборони.
Тим часом, за минулу добу, 25 липня, в зоні АТО на Донбасі були знищені 11 бойовиків і ще 14 отримали поранення.
"Найбільших втрат зазнали підрозділи 9 окремого штурмового мотострілецького полку морської піхоти (Новоазовськ), які намагалися вести диверсійно-розвідувальні дії в районі Широкиного, а також 3 окремої мотострілкової бригади (Горлівка), які здійснювали обстріли сил АТО в районі Зайцевого", - повідомляє розвідка .
Також повідомляється, що з 22 по 25 липня в двох лікарнях Донецька від нестачі медикаментів та належної медичної допомоги померли дев'ять бойовиків.
"Це викликало відкрите невдоволення на передовій і поодинокі спроби самостійно покинути передові позиції", - заявляють розвідники.
Як повідомляв ONLINE.UA, раніше український боєць відверто розповів про те, з ким воюють сили АТО на Донбасі.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?