У Путіна відповіли на звинувачення США у зломі електронної пошти
Категорія
Світ
Дата публікації

У Путіна відповіли на звинувачення США у зломі електронної пошти

У Путіна відповіли на звинувачення США у зломі електронної пошти
Джерело:  РІА Новини

Прес-секретар російського президента Володимира Путіна Дмитро Пєсков, коментуючи інформацію про причетність РФ до злому пошти демократичної партії США, заявив, що американці просто намагаються використовувати Росію у своїй передвиборчій кампанії.
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на "РИА Новости".
"У Кремлі не відносяться до цього повідомлення. В цілому ми як і раніше спостерігаємо спроби використовувати, так маніакально використовувати російську тему в ході електоральної кампанії в США. Ось ці абсурдні новини відразу були спростовані безпосередньо сім'єю відомого кандидата в президенти", - сказав Пєсков.
Нагадаємо, що раніше глава Міністерства закордонних справ Росії Сергій Лавров у розмові з головою Державного департаменту США Джоном Керрі вирішив прикинутися культурним і не використовувати нецензурну лексику, коли його запитали про причетність РФ до злому пошти демократичних сил США.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?