Російський письменник пояснив, кому вигідніше за все вбивство Шеремета
Категорія
Україна
Дата публікації

Російський письменник пояснив, кому вигідніше за все вбивство Шеремета

Російський письменник пояснив, кому вигідніше за все вбивство Шеремета
Джерело:  Співрозмовник.ru

Відомий російський публіцист і письменник Дмитро Биков вважає, що найбільш вірогідною версією убивства українського журналіста Павла Шеремета є причетність прихильників "русского міра".
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на блог Бикова на сайті "Собеседник.RU".
Письменник прокоментував три основні версії, які висунуло слідство. Припущення слідчих, що замах готувався на керівника "Української правди" Олену Притулу, здаються йому неправдоподібними, оскільки в авто спрацював радіокерований вибуховий пристрій, вбивці точно знали, що в машині їде Шеремет. Версія про причетність білоруських спецслужб також викликає у публіциста сумніви. А ось "російський слід" у цій історії здається йому найбільш чітким.
"Як би там не було, додам від себе, все це доводить тільки одне: навіть найбільш незалежним і стриманим журналістам, яким був Павло Шеремет, не вижити в кривавій каші, яку заварили адепти "русского міра". І найстрашніше, що вбили Шеремета саме заради того, щоб заварити ще більш криваву кашу - адже від посмертних спекуляцій його вже ніхто не захистить", - зазначив Биков.
Раніше генпрокурор Юрій Луценко заявив, що до Міністерства внутрішніх справ України для розслідування вбивства журналіста Павла Шеремета може повернутися скандальний колишній заступник глави Нацполіції Василь Паскал.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?