Хресна хода Московського патріархату: критикам зробили зауваження
Категорія
Україна
Дата публікації

Хресна хода Московського патріархату: критикам зробили зауваження

Хресна хода Московського патріархату: критикам зробили зауваження

Відомий український блогер Антон Комаров закликав тих, хто критикує хресну ходу, організовану Московським патріархатом, бути послідовними і висловлюватися так само щодо майбутніх походів Київського патріархату.
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на його Facebook.
«Друзі мої, я вас прошу будьте послідовні! Коли з хресним ходом піде Київський патріархат, я сподіваюся, ви будете також писати, що вони заважають руху в Києві», - написав він.
Також він закликав критиків так само писати про те, «що вони всі смердять і тому не можна їх пускати в столицю».
«Ви також будете закликати відбирати дітей у "божевільних православнутих матусь" і також будете стібатися над православними Київського патріархату, які стоять на колінах. Запам'ятайте те, що робите зараз, і будьте послідовні», - додав блогер.
Також він виклав скріншот висловлювань одного з критиків.



У свою чергу коментатори цього поста висловили свій сумнів в тому, що Київський патріархат буде проводити подібні акції.

Юлія Пономаренко: «Сумніваюся я якось в тому, що Київський патріархат буде таким брудним піаром займатися. А капелани і просто батюшки-"добровольці" і так без всяких хресних ходів на Донбасі під кулями служать».
Igor Sikorskiy: «Релігійне божевілля завжди викликає відторгнення поза зв'язком з конфесією або релігією».
Олег Шимко: «Інше питання, що він не піде. Цілі не ті».

Гліб Горошинський: "У нас епідемія соціального расизму. З фашизмом не дуже, а от з соцрасизмом дуже навіть. Забороніть те, що я не люблю, воно тупе».
Як повідомляв ONLINE.UA, раніше глава МВС Арсен Аваков наказав заблокувати рух хресної ходи з міркувань суспільної безпеки.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?