Журналіст заявив, що його побили в центрі Києва
Категорія
Події
Дата публікації

Журналіст заявив, що його побили в центрі Києва

Журналіст заявив, що його побили в центрі Києва
Джерело:  online.ua

Керівник ділового видання "Бізнес-Цензор" Сергій Головнев стверджує, що 25 липня двоє невідомих на Подолі в Києві побили його, нічого при цьому не вкравши.
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на Facebook журналіста.
Журналіст пов'язує цю подію зі своєю професійною діяльністю.
"Вчора після роботи йшов по Костянтинівській в сторону Контрактової. Напали два типи. Все продумано. Один йшов попереду в капюшоні, прикриваючи обличчя рукою, косив під п'яного. Інший - ззаду. Порівнялися, подачі з двох сторін. Повалили на землю, отбуцали протягом хвилини і втекли. Мабуть, "пасли" від офісу", - написав Головнев.
Він також додав, що його телефон і особисті речі залишилися недоторкані.
"Не пограбування, тому що в один бік відлетіла сумка, в інший - телефон. Нічого не взяли. Не хуліганський психодел, тому що так сплановано, що обличь не бачив. Яскрава прикмета - синя куртка з капюшоном, знявши яку всі прикмети знищуються", - зазначив журналіст.
Він вже написав заяву в поліцію, але результатів не чекає, "тому що при бажанні легко можна спланувати напад, що не має виразних доказів".
"Найприкріше, що не розумію, яка причина. З огляду на десяток тем, якими займався в останній місяць, можна скреативити 3-4 найменш параноїдальні версії. Але пишемо-то ми не звинуваченнями, а просто факти даємо. Тим більше, ніколи не відмовлявся давати точку зору згаданих в тексті осіб", - резюмував Головнев.
При цьому своє фото після нападу він не оприлюднив.
Раніше  журналістку українського Forbes Марію Ридван на вулиці поранили ножем.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?