Деканоїдзе приїхала до учасників хресної ходи з пропозицією: з'явилося фото
Категорія
Політика
Дата публікації

Деканоїдзе приїхала до учасників хресної ходи з пропозицією: з'явилося фото

Деканоїдзе приїхала до учасників хресної ходи з пропозицією: з'явилося фото

До учасників хресної ходи, організованої Московським патріархатом, в село Мила на Житомирській трасі, особисто приїхала глава Національної поліції України Хатія Деканоїдзе, яка запропонувала віруючим пересісти на автобуси і в безпеці прослідувати в потрібне місце.
Про це повідомила журналіст Анастасія Магазова, передає ONLINE.UA з посиланням на її Facebook.
Деканоїдзе заявила учасникам ходи, що безпека для неї - найдорожче, а тому поїздка на автобусі стала б найкращим виходом.
Однак організатори ходи відповіли відмовою.
«Один священик сказав: "педикам дозволяєте ходити, а нам ні. Всякі педики рівніші, всякі оунівці рівніші, а православні в своїй країні ні... », - переказала журналіст реакцію одного з учасників хресної ходи.



Як відомо, раніше на шляху проходження хресного ходу Московського патріархату, недалеко від села Капітанівка, було виявлено кілька вибухових пристроїв.
Як повідомляв ONLINE.UA, раніше з пропозицією пересісти на автобуси і відправитися в безпечну поїздку до учасників хресного ходу звернувся радник глави МВС Антон Геращенко.
Також нагадаємо, що міністр внутрішніх справ Арсен Аваков наказав заблокувати хресну ходу Московського патріархату вулицями Києва з міркувань безпеки.
Після цього колона віруючих була зупинена правоохоронцями в селі Дмитрівка під Києвом.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?