Портрет Путіна не врятував: в мережі посміялися над обшуками у головного митника Росії
Категорія
Світ
Дата публікації

Портрет Путіна не врятував: в мережі посміялися над обшуками у головного митника Росії

Портрет Путіна не врятував: в мережі посміялися над обшуками у головного митника Росії
Джерело:  online.ua

Користувачі соцмереж посміялися над знахідками, виявленими в ході обшуку в будинку голови російської Федеральної митної служби Андрія Бельянінова.


Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на користувачів Twitter.


Згідно з інформацією каналу НТВ, у Бельянінова виявили близько 10 млн руб, $400 тис і 300 тис євро. "В даний час з'ясовується походження цих грошей, перевіряється законність їх отримання", - йдеться в повідомленні.


У процесі обшуку також знайшли твори мистецтва (зокрема, картини) і колекційні ручки. Їх справжність на даний момент встановлюється. Відзначається, що обшуки пройшли в рамках розслідування кримінальної справи про контрабанду алкоголю у великих розмірах і несплату обов'язкових митних платежів.





У мережі посміялися над знахідками. Зокрема, користувачі відзначили наявність портрета президента Росії Володимира Путіна в будинку голови митної служби і наголосили, що такий оберіг не врятував Бельянінова.




Світлий припустив можливий результат: "По щоці потереблять і відпустять, а народ знову буде молитися на царя і його друзів".






Як повідомляв ONLINE.UA, в парку Слави  в Києві Вічний вогонь біля Могили Невідомого солдата накривали величезним портретом Путіна.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?