Напад на церкву у Франції: черниця повідомила шокуючі речі
Категорія
Світ
Дата публікації

Напад на церкву у Франції: черниця повідомила шокуючі речі

Напад на церкву у Франції: черниця повідомила шокуючі речі

Терористи угруповання "Ісламська держава", які  напали на церкву у Франції і вбили священика, знімали те, що відбувалося, на відео.


Про це розповіла сестра Даніела, одна з черниць, яка також була в заручниках і стала очевидцем нападу, повідомляє ONLINE.UA з посиланням на  Європейську правду.


Монахиня розповіла, що терористи змусили заручників зібратися разом, після чого примусили священика Жака Хамела стати на коліна. Коли він почав захищатися, йому відрізали голову.


Також сестра Даніела додала, що нападники імітували церковну службу, і знімали це на відео. "Вони імітували службу біля вівтаря, читаючи арабською, і це було жахливо", - розповіла вона.


Черниці вдалося втекти під час сутички священика з терористами.


Нагадаємо, два терориста ІДІЛ, озброєні ножами,  напали на церкву в місті Сент-Етьєн-дю-Рувре, на півночі Франції, де захопили п'ять заручників. В ході спецоперації зі звільнення заручників обидва терориста були вбиті.


Як повідомляв ONLINE.UA,  президент Франції Франсуа Олланд вважає цей напад оголошенням війни Франції з боку терористів.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?