Керівник "Української правди" розповіла про останній вечір Шеремета
Категорія
Україна
Дата публікації

Керівник "Української правди" розповіла про останній вечір Шеремета

Керівник "Української правди" розповіла про останній вечір Шеремета
Джерело:  online.ua

Керівник інтернет-видання "Українська правда", цивільна дружина убитого журналіста Павла Шеремета Олена Притула вперше прокоментувала його загибель і розповіла про останній вечір журналіста.
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на Facebook Притули.
"В останній наш вечір ми накидали кола з Пашею, збираючи заповітні 10 тисяч кроків. Перед цим він прочитав пост Сергія Іванова, який написав чергову гидоту про мене. Паші було дуже боляче, ми витратили останню нашу розмову на цього покидька. Ми говорили про те, що у деяких людей є покликання - приносити іншим людям біль. В той момент ми не знали, що є ще й інші люди, які вже виношували план його вбивства. Я свідомо ставлю знак рівності між тими, хто його підірвав, і тими, хто в останній вечір отруїв його життя (маючи на увазі неприємні записи в соцмережах). Так не можна. Треба покласти край цьому цькуванню і ненависті в Facebook. Це вбивство словом", - написала керівник УП.
"І винні не тільки ті, хто пише все це. Розривати на шматки можна не тільки бомбою. Більше винні ті, хто проплачує цю ненависть", - додала вона.
Журналістка також висловила впевненість у тому, що вбивць Шеремета знайдуть.
"Я впевнена, що слідчі знайдуть вбивць. Але давайте самі не вбивати один одного", - зазначила Притула.
Раніше очевидець вбивства на ім'я Михайло розповів про дивного чоловіка, який з тростиною або парасолькою був присутній під час вибуху, підходив до машини, а потім пішов. Михайло повідомив, що всього прозвучало три вибухи. Офіціант цього ж ресторану витягав Шеремета з машини після вибуху. Очевидець говорить, що коли журналіста вдалося дістати з машини, ознак життя було мало.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?