Через хресну ходу та День хрещення Русі Київ перекривають: з'явилася схема
Категорія
Україна
Дата публікації

Через хресну ходу та День хрещення Русі Київ перекривають: з'явилася схема

Через хресну ходу та День хрещення Русі Київ перекривають: з'явилася схема
Джерело:  kiev.vgorode.ua

Через  хресну ходу представників УПЦ Московського патріархату, а також у зв'язку зі святкуванням Дня хрещення Київської Русі-України 27 та 28 липня в Києві перекриють частину доріг.
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на  Vgorode.ua.
27 липня буде заборонено рух всіх видів транспорту з 6:00 до 17:00 на вул. Трьохсвятительській (на відрізку від Михайлівської площі до Європейської площі), вул. Хрещатик (на відрізку від вул. Михайлівської  до Європейської площі), Володимирському узвозі (на відрізку від Поштової площі до Європейської площі), на Парковій дорозі (на ділянці від алеї Героїв Крут до вул. Михайла Грушевського), на вул. Михайла Грушевського (на ділянці від вул. Шовковичної до Європейської площі).

У разі необхідності буде також обмежено або заборонено рух всіх видів транспорту 27 липня з 6:00 до 13.00 на вул. Вербицького, 3-Г, вул. Декабристів, проспекті Миколи Бажана, Південному мосту, Дніпровському узвозі, алеї Героїв Крут, площі Слави, вул. Івана Мазепи, вул. Михайла Грушевського, Європейській площі, а також на вул. Чорнобильській, просп. Перемоги, бульварі Тараса Шевченка, вул. Володимирській, провулку Володимирському, Михайлівській площі.

У разі необхідності 27 липня з 13:00 до 20:00 також буде закрита на вихід станція метро "Арсенальна".
Будуть внесені відповідні зміни в роботу маршрутів наземного транспорту загального користування та заборонено паркування в місцях проведення заходів.
Про перекриття 28 липня стане відомо пізніше.
Раніше повідомлялося, що глава Міністерства внутрішніх справ України Арсен Аваков розпорядився  блокувати рух хресного ходу, організованого Московським патріархатом, вулицями Києва. Ходокам запропонували пересуватися на автобусах.


Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?