У Держдуму Росії йде донецька художниця, яка малювала Януковича та Ахметова
Категорія
Світ
Дата публікації

У Держдуму Росії йде донецька художниця, яка малювала Януковича та Ахметова

У Держдуму Росії йде донецька художниця, яка малювала Януковича та Ахметова
Джерело:  online.ua

У Держдуму Росії від Комуністичної партії, очолюваної Геннадієм Зюгановим, балотується донецька художниця Тетяна Пономаренко-Левераш, яка колись малювала портрети  екс-президента України Віктора Януковича  і олігарха Ріната Ахметова.
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на Facebook українського журналіста Дениса Казанського.
"У Донецьку є така художниця Тетяна Пономаренко-Левераш. Прославилася вона не стільки завдяки якомусь особливому таланту, скільки завдяки специфіці своїх робіт. Це такий собі донецький Нікас Сафронов, який малює політиків і місцевих знаменитостей - Ахметов, Колесніков, Янукович і все ось це от", - написав Казанський.
"Є у Тетяни Пономаренко чоловік - Ігор Пономаренко. До війни він очолював донецьке БТІ, а після приходу "визволителів" став "заступником мера Донецька". Від такого фарту Ігор настільки очманів, що став безмежно вимагати бабло у всіх підряд і нинішньої весни поїхав на підвал", - продовжив свою розповідь журналіст.
Після того, як чоловіка художниці закрили нібито за хабар, жінка поїхала в Росію, де познайомилася з лідером тамтешніх комуністів.
"Після такого повороту Тетяна вирішила, що в Донецьку їй більше робити нічого і поїхала в Росію. Там вона подружилася з лідером КПРФ Геннадієм Зюгановим і малює відтепер тільки його. Крім того, Тетяна Пономаренко балотується від партії Зюганова в Держдуму РФ. Так що у росіян незабаром ймовірно додасться ще один диво-депутат", - зазначив Казанський.


"Цікаво, вони з Зюгановим хоч передачки в донецький підвал засилають? А то негарно якось з Ігорем вийшло", - резюмував він.
Раніше стало відомо, що  на виборах в Держдуму Росії, які пройдуть у вересні 2016 року, в передвиборний список партії "Єдина Росія" можуть бути включені один з керівників адміністрації президента РФ Володимира Путіна - В'ячеслав Володін, глава Чечні Рамзан Кадиров, кримська прокурорша- "няша" Наталія Поклонська та інші одіозні особистості.


Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?