Посол США в Україні зробив цікаву заяву щодо Росії
Категорія
Україна
Дата публікації

Посол США в Україні зробив цікаву заяву щодо Росії

Посол США в Україні зробив цікаву заяву щодо Росії

Посол США в Україні Джеффрі Пайетт заявив, що  санкції проти Росії  будуть діяти до тих пір, поки вона не припинить агресію проти України.
Про це Пайетт сказав під час дискусійного клубу, організованого фондом "Відкрий Україну", повідомляє ONLINE.UA з посиланням на  УНІАН.
"Я давно відмовився робити будь-які прогнози щодо тих дій, які збирається робити Росія", - заявив Пайетт, коментуючи ймовірність повномасштабного військового вторгнення Росії.
"І для нас очевидно, і як президент Обама дав чітко зрозуміти, що до тих пір, поки Росія буде наполегливо продовжувати порушувати український суверенітет і територіальну цілісність, ми будемо змушувати її платити за це ціну. Але це не наш вибір. Повернення до тих відносин, які раніше ми мали з Росією, не буде до тих пір, поки агресія Росії проти України буде продовжуватися", - підкреслив дипломат.
Раніше Пайетт сказав, що  США не будуть вимагати від Києва проведення виборів на Донбасі до повного припинення вогню.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?