Як відбивали атаки бойовиків ДНР: з'явилося нове відео з бійцями АТО
Категорія
Україна
Дата публікації

Як відбивали атаки бойовиків ДНР: з'явилося нове відео з бійцями АТО

Як відбивали атаки бойовиків ДНР: з'явилося нове відео з бійцями АТО
Джерело:  5 канал

На Донбасі бойовики ДНР

 спробували взяти штурмом позиції українських військових, проте, отримавши відсіч, відступили з втратами.


Про це розповіли воїни АТО, передає ONLINE.UA з посиланням на «

5 канал

».


«Увечері близько 19:00 (25 липня) військові Збройних сил України відбили дві диверсійні групи чисельністю до 30 осіб. Вони здійснювали штурм наших позицій, але атака була відбита з втратами бойовиків», - розповів прес-офіцер сектору «Маріуполь» В'ячеслав Кирилов.


Також він додав, що було неспокійно і в інших місцях на маріупольському напрямі.


Зокрема, за словами бійців, під Широкино останні дні бойовики використовують одну і ту ж тактику: спочатку обстрілюють українські позиції з великокаліберних кулеметів, а потім застосовують міномети.


«Днем в основному тиша. Починається годин з 18 і до 3-4-ї ранку починають працювати», - розповів боєць з позивним «Луганськ», додавши, що бойовики «страх втратили» і стріляють з посадки.


Також він повідомив, що кілька днів тому позиції армійців були обстріляні з великокаліберної артилерії, при цьому частина снарядів залетіла на околиці селища Бердянське.


«Ми вважаємо, що це артустановка «Нона-К» 122-мм калібр. Вона стріляє як 120-мм мінами, так і такими снарядами. Було близько 40 прильотів», - розповів боєць з позивним «Андрій».



Як повідомляв ONLINE.UA, раніше

на Донбасі були затримані відразу троє бойовиків ЛНР

.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?