В обшуках у головного митника Росії побачили нову лінію Путіна
Категорія
Світ
Дата публікації

В обшуках у головного митника Росії побачили нову лінію Путіна

В обшуках у головного митника Росії побачили нову лінію Путіна
Джерело:  Ехо Москви

Відомий російський політолог Станіслав Бєлковський розповів, що  президент РФ Володимир Путін, дозволяючи провести обшук у Федеральній митній службі у свого давнього соратника Андрія Бельянінова, з яким він працював ще в Німеччині, каже про нову лінію політики російського президента.
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на "Ехо Москви".
Крім того, політолог зазначив, що подібні дії щодо старого друга російського президента кажуть про те, що Путін "почав перейматися своїми старими соратниками - людьми, які з ним на ти, з якими він знайомий 20-30 років і які знали його ще далеко не президентом Російської Федерації".
"Це абсолютно звичайний феномен свідомості літньої людини, якою стає все більш і більш Володимир Путін. Його більше цікавлять молоді, які спочатку з ним на ви і які дивляться йому в рот. Тому ФСБ, де зараз ключову роль грає Сергій Корольов - керівник служби економічної безпеки, а до недавнього часу глава Служби власної безпеки ФСБ, людина, яка очолювала розслідування всіх резонансних справ останнього часу, від губернатора Хорошавина до лідера позасистемної опозиції Олексія Навального і звичайно Олександра Бастрикіна і найближчих його соратників - отримав карт-бланш на те, щоб потрясти трохи старих друзів Путіна, які обросли жирком і, мабуть, вирішили, що за близькість до президента їм дозволено все", - зазначив Бєлковський.
Також політолог підкреслив, що в російській еліті "планують заміну поколінь, і вже старе покоління не матиме того непорушного впливу, яке воно мало раніше".
"Президент сконцентрований на міжнародній політиці, він займається тим, що примушує до любові США і Євросоюз. Він буде займатися цим до того моменту, поки не будуть хоча б частково зняті санкції. Внутрішня політика та силові структури цікавлять його в меншій мірі. Але вже очевидно, що він дав молодому поколінню силовиків карт-бланш на погром старого покоління", - резюмував він.
Як повідомляв ONLINE.UA, раніше  відомий український журналіст Віталій Портніков розповів про те, яким бачить світ в Україні президент РФ Володимир Путін.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?