Учасники хресного ходу прибувають в центр Києва: стало відомо про молебень
Категорія
Україна
Дата публікації

Учасники хресного ходу прибувають в центр Києва: стало відомо про молебень

Учасники хресного ходу прибувають в центр Києва: стало відомо про молебень

До пам'ятника князю Володимиру в центрі Києва починають прибувати учасники хресного ходу, організованого Московським патріархатом  - тут на 13:00 заплановано проведення молебню учасників акції.
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на  УНІАН.
Навколо пам'ятника князю Володимиру встановлено металеву огорожу, також огороджена і алея на шляху до пам'ятника.
Біля пам'ятника ведуть чергування люди з бейджами "Оргкомітет" і нашивками на рукавах: Міжнародна громадська організація "Козацтво Запорозьке".
Огородження на проїжджій частині і на тротуарі біля Майдану Незалежності навпроти будівлі Київської міської ради профспілок на Хрещатику почали встановлювати близько 6 ранку. Уздовж огорожі постійно чергують близько 40 бійців НГУ в бронежилетах із захисними шоломами в руках.
Крім того, на Майдані Незалежності та по всьому периметру Європейської площі чергує велика кількість поліцейських.
Рух транспорту перекрито на Парковій алеї і на вулиці Михайла Грушевського. Скрізь встановлені огорожі. Там також чергують правоохоронці.
Уздовж доріг і в арках на центральних дорогах, в тому числі поблизу Площі Слави - на шляху до Києво-Печерської Лаври - групами по кілька людей стоять правоохоронці.
Як повідомляв ONLINE.UA, раніше  центр Києва був повністю перекритий для руху транспорту у зв'язку з проведенням молебню учасників хресного ходу УПЦ МП.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?