Хресна хода в Києві: ЗМІ Путіна запустили провокаційне відео
Категорія
Україна
Дата публікації

Хресна хода в Києві: ЗМІ Путіна запустили провокаційне відео

Хресна хода в Києві: ЗМІ Путіна запустили провокаційне відео
Джерело:  online.ua

Російський пропагандистський телеканал LifeNews опублікував сюжет, в якому нібито український націоналіст загрожує відкрити вогонь по учасниках  хресного ходу УПЦ Московського патріархату в Києві.
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на відео LifeNews.
"Атака намічена на сьогодні - о 12 годині в районі Володимирської гірки, радикали мають намір напасти на православних", - йдеться в матеріалі пропагандистського ЗМІ Росії.
Журналісти показали молодого чоловіка на ім'я Вадим, який стоїть спиною до камери, і на українській мові розповідає про розгін хресного ходу. Він зазначив, що хресний хід - проплачена акція Кремля, його учасники хочуть розхитати ситуацію в центрі країни.
"Я не буду розповідати, якими методами ми будемо їх розганяти. Ви можете просто приїхати і подивитися. Але я вам раджу триматися подалі, тому що ви теж можете постраждати. Нам буде все одно, що там будуть якісь журналісти, міліція буде охороняти. Ми за свою країну, ми за єдність", - розповів молодик.
"Якщо будуть потрібні більш радикальні методи, то це будуть більш радикальні методи. Якщо буде перестрілка, то це буде перестрілка", - додав він.

Раніше стало відомо, що  на Хрещатику з'явилися металодетектори  для перевірки людей та їхніх речей.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?