Вбивство Шеремета: між керівником УП і відомим блогером сталася перепалка
Категорія
Україна
Дата публікації

Вбивство Шеремета: між керівником УП і відомим блогером сталася перепалка

Вбивство Шеремета: між керівником УП і відомим блогером сталася перепалка
Джерело:  online.ua

Відомий український блогер Сергій Іванов, коментуючи запис на сторінці керівника "Української правди" Олени Притули, в якій вона  звинуватила Іванова в цькуванні журналістів, порадив їй почати з себе і перестати плодити ненависть.
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на Facebook Притули, де відписався в коментарях блогер Іванов.
Нагадаємо, Олена Притула розповіла, що в останній вечір перед смертю Павла Шеремета вони обговорювали їдкі висловлювання Іванова на її адресу.
"Пост про те, як ви разом з рупорами "ЛНР" раділи "івановоненависті", був опублікований 14 липня, тобто за 6 днів до трагедії. І цей пост був присвячений вашій ірраціональній ненависті до мене особисто. Ненависті, яку ви носите в собі немов ту саму бомбу. Пора покласти край цькуванню і ненависті в Фейсбуці, так. Почніть з себе, Олена Юріївна. Міг би розповісти тут ще дещо, але вам життя і так натякає. Почуйте його, злийте отруту", - написав блогер в коментарях під цим записом журналістки.
Також він опублікував скріншот коментаря керівника "Української правди" до вищезазначеного посту блогера.


Далі в коментарях сталася перепалка Іванова і Притули.
"Покидьки" я вам прощаю. З огляду на те, що ви не в собі ", - написав блогер.
"Іди звідси, тобі тут не місце", - відповіла власниця "Української правди".
"Перестаньте брехати, і я про вас з радістю забуду", - написав їй Іванов.
Раніше заступник генпрокурора Юрія Луценка і головний військовий прокурор України Анатолій Матіос заявив, що журналіст Павло  Шеремет незадовго до своєї загибелі провів у Москві ряд зустрічей  з близьким оточенням убитого російського опозиціонера Бориса Нємцова.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?