У Гонтаревої визнали неплатоспроможним державний банк
Категорія
Економіка
Дата публікації

У Гонтаревої визнали неплатоспроможним державний банк

У Гонтаревої визнали неплатоспроможним державний банк
Джерело:  online.ua

У  Національному банку України, який очолює Валерія Гонтарева, прийняли рішення про віднесення до категорії неплатоспроможних Державного земельного банку.
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на прес-службу НБУ.
Згідно з рішенням НБУ, з березня 2016 року банк відносився до категорії проблемних у зв'язку з конфліктом інтересів у фінустанові, проте не виконав вимоги регулятора щодо усунення порушень.


Відзначається, що до теперішнього часу ситуація в банку почала погіршуватися.
«Оскільки протягом терміну, встановленого законом, діяльність банку не була приведена у відповідність до вимог Національного банку, регулятор зобов'язаний був прийняти рішення про віднесення банку до категорії неплатоспроможних», - сказано в повідомленні.
В НБУ також підкреслюють, що, оскільки в банку не були розміщені вклади фізичних осіб, навантаження на Фонд гарантування вкладів фізичних осіб в зв'язку з прийнятим рішенням відсутнє.


Як повідомляв ONLINE.UA, раніше  глава Нацбанку Валерія Гонтарева дала прогноз щодо інфляції в Україні на 2016-2017 роки.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?