Путін мріє бути схожим на знаменитого імператора: в Росії відкрили таємницю
Категорія
Світ
Дата публікації

Путін мріє бути схожим на знаменитого імператора: в Росії відкрили таємницю

Путін мріє бути схожим на знаменитого імператора: в Росії відкрили таємницю
Джерело:  online.ua

Політолог і соціолог, президент російського дослідницького центру "Політична аналітика" Михайло Тульський розповів, скільки часу  президент Росії Володимир Путін  мріє просидіти «на троні», і які справжні масштаби його амбіцій.
Про це Тульський розповів в інтерв'ю ONLINE.UA.
«Плани бути вічним "господарем землі руської" у Путіна є, і абсолютно позамежні - він мріє переплюнути в цьому імператора Австро-Угорщини Франца-Йосипа, який просидів на троні 68 років», - вважає політолог.
«Я особисто бачив вдома одного соратника Суркова (Владислава Суркова, радника Путіна - Ред.) портрет Сталіна і другий портрет, який виявився зображенням Франца-Йосипа, і коли я запитав, а в зв'язку з чим він, мені відповіли: "Франц-Йосиф забезпечував стабільність в Австро-Угорщини 68 років", - розповів Тульський.
«Правда, вони забули, що відразу після смерті Франца-Йосипа Австро-Угорщина розпалася на 7 частин... Так що у війні проти України у Путіна і колоніальні мотиви присутні (нікого не випускати зі своєї "тюрми народів"), але так само є і мотив не давати росіянам приклад, який міг би підірвати політико-економічну модель Путіна», - продовжує Тульський.
«З цього і виросла вся війна...», - вважає російський політолог.
Повний текст  інтерв'ю читайте на ONLINE.UA: У війні з Україною у Путіна є два мотиви - російський політолог

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?