Історія із захопленням поліції в Єревані отримала трагічне продовження
Категорія
Світ
Дата публікації

Історія із захопленням поліції в Єревані отримала трагічне продовження

Історія із захопленням поліції в Єревані отримала трагічне продовження
Джерело:  online.ua

Озброєна група "Сасна црер" захопила в заручники лікарів, які прибули на її вимогу для надання допомоги пораненим в результаті перестрілки в ніч на 27 липня  в Єревані в Вірменії.
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на «Супутник Вірменія».
Також стало відомо, що двоє членів збройної групи, які захопили в Єревані будівлю патрульно-постової служби поліції, здалися правоохоронцям, повідомив начальник управління інформації та зв'язків з громадськістю поліції Вірменії Ашот Агаронян.


"На території полку ППС здалися правоохоронцям Гагік Єгіазарян і Арам Акопян", - написав Агаронян на своїй сторінці в Facebook.
Він повідомив, що в ніч на 27 липня сталася перестрілка, в результаті якої були поранені три людини - співробітник правоохоронних органів, лідер групи Павло Манукян і його син Арам. Всі троє доставлені в лікарню.
При цьому лікарі "Швидкої допомоги", які прибули для надання медичної допомоги пораненим в результаті перестрілки членам озброєної групи, взяті в заручники, повідомив Агаронян пізніше.
"Цієї ночі повідомлялося, що на захопленій озброєною групою території полку є ще два поранених. Правоохоронні органи закликали надати їм допомогу і отримали відмову. Із закликом перевезти поранених до лікарні звернулися також рідні. Правоохоронці забезпечили всі необхідні умови. Однак коли лікарі прибули на місце, їх взяли в заручники", - написав Агаронян в Facebook.
Правоохоронні органи в даний час ведуть переговори зі звільнення лікарів.
Раніше повідомлялося, що  озброєне угрупування, яке захопило відділення поліції в Єревані, звільнило в суботу, 23 липня, заручників - заступника голови поліції Вірменії генерал-майора Вардана Єгіазаряна і заступника начальника поліції міста полковника Валерія Осіпяна.


Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?