Ювентус приголомшив футбольний світ грандіозним трансфером
Категорія
Спорт
Дата публікації

Ювентус приголомшив футбольний світ грандіозним трансфером

Ювентус приголомшив футбольний світ грандіозним трансфером
Джерело:  online.ua

Туринський "Ювентус" вразив футбольний світ трансфером аргентинського форварда Гонсало Ігуаїна. "Стара синьйора" підписала 28-річного форварда за 90 мільйонів євро.
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на прес-службу "Ювентуса".
Ігуаїн підписав з "Ювентусом" 5-річний контракт.
Варто відзначити, що "Наполі" не горів бажанням відпускати свого лідера, але "Юве" скористався клаусулою в контракті футболіста, погодившись заплатити прописані в контракті 90 мільйонів євро.
Вся сума буде виплачена двома рівними частинами. Одна найближчим часом, інша - через рік.
Цей трансфер увійшов до трійки рекордних. Тепер футбольний світ в очікуванні нового рекорду. "Ювентус" продовжує торгуватися з "Манчестер Юнайтед" за суму відступних по трансферу Поля Погба.
Читайте:  "Барселона" підписала двох віце-чемпіонів Європи
Гонсало Ігуаїн раніше виступав за три клуби - аргентинський "Рівер Плейт", мадридський "Реал" і "Наполі".
За "Рівер Плейт" зіграв 41 матч (15 голів і 16 передач). У 2006 році перейшов у "Реал" за 13 мільйонів євро. У футболці Королівського клубу зіграв 263 матчі (121 гол і 46 передач).
Влітку 2013 року "Наполі" заплатив "Реалу" за Ігуаїна 37 мільйонів євро. За три сезони в Неаполі Гонсало зіграв 143 матчі, в яких забив 89 голів (+23 асисти).

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?