Ватажок ЛНР почав підготовку до зустрічі з Савченко: з'явилися подробиці
Категорія
Політика
Дата публікації

Ватажок ЛНР почав підготовку до зустрічі з Савченко: з'явилися подробиці

Ватажок ЛНР почав підготовку до зустрічі з Савченко: з'явилися подробиці
Джерело:  online.ua

Ватажок бойовиків ЛНР Ігор Плотницький розпорядився створити робочу групу по  переговорах з народним депутатом України Надією Савченко.
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на сепаратистський ресурс бойовиків.
"Такий нюанс, ні для кого з вас не секрет, що Савченко звертається і зверталася з тим, щоб зустрітися, поговорити і так далі. Я вже намагався пояснити, що ніхто не проти того, щоб поговорити з питань миру. Але у неї повинен бути  певний державний статус. Але, з іншого боку, вона є депутатом Верховної Ради, ПАРЄ і так далі", - сказав Плотницький.
Він зазначив, що розмовляти з Савченко будуть "депутати" ЛНР, які брали участь в тому бою, де раніше полонили українку.
"Поки нехай це буде на рівні депутатів, а далі якщо у неї буде державний статус, то будемо говорити на державному рівні", - додав ватажок ЛНР.
Плотницький також уточнив, що робоча група буде створена за пару-трійку днів, і тоді Савченко зможе приїхати.
"Найближчим часом - день-два - створіть. З Савченко, я думаю, зв'язатися не складно, запропонуйте зустріч. Чи захоче приїхати сюди - ми будемо гарантувати їй безпеку", - сказав лідер бойовиків.
Раніше ватажок ДНР Олександр  Захарченко також заявив, що готовий говорити з Савченко, але поки не знає, про що.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?