Свавілля і безправ'я: журналіст розповів про жахи окупації
Категорія
Україна
Дата публікації

Свавілля і безправ'я: журналіст розповів про жахи окупації

Свавілля і безправ'я: журналіст розповів про жахи окупації

В окупованих бойовиками районах Донецької і Луганської областей люди живуть в жахливих умовах безправ'я і беззаконня, не маючи можливості протистояти хвилі злочинів, скоєних членами ЛНР і ДНР.
Про це розповів український журналіст Роман Бочкала, цитуючи лист з Луганської області, повідомляє ONLINE.UA з посиланням на Facebook репортера.
«Нова порція новин з окупованої частини Луганської області. Я не розумію, як можна жити в умовах повного безправ'я. Але в ЛНР українці саме так і живуть. І, сподіваюся, поступово прозрівають», - зазначив він і опублікував витяги з листа мешканця Алчевська.
Зокрема, українець розповів, що "за останні дні в нашому колись тихому місті сталося кілька резонансних подій».
«Спочатку ополченець з «народної міліції» під час спільного прийняття алкоголю зарізав господаря квартири. В цей же день ввечері на вокзалі загорілася цистерна з бензолом, разом з якою загорілися і цистерни з бітумною смолою», - описав житель Алчевська останні «новини».
За його словами, «загалом згоріло близько 7 цистерн, дим від пожежі було видно в сусідніх Брянці і Перевальську».
«Гасити пожежу приїхали, напевно, всі пожежні машини ЛНР і з горем навпіл з пожежею вони впоралися. Офіційна версія пожежі, вибух від саморобного вибухового пристрою, залишеного українською ДРГ, неофіційна підрив через те, що господар цистерн не захотів платити ополченню данину, але швидше за все, це через недотримання техніки безпеки, в окупованій Луганській області її ніхто не дотримується», - підкреслив він.
На закінчення місцевий житель написав: «Цей випадок не перший і швидше за все не останній і дуже добре, що ніхто з мирних не постраждав, хоча надихалися цієї гидоти, що потрапила в атмосферу, всі».
Як повідомляв ONLINE.UA, раніше в українській розвідці повідомили про масовий саботаж бойовиків ЛНР, які відмовляються виходити на передові пости.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?