Названо число російських спортсменів, яких не пустили на Олімпіаду-2016
Категорія
Спорт
Дата публікації

Названо число російських спортсменів, яких не пустили на Олімпіаду-2016

Названо число російських спортсменів, яких не пустили на Олімпіаду-2016
Джерело:  Чемпіонат

Станом на 27 липня вже 109 російських спортсменів не допущені до Олімпійських ігор в Ріо-де-Жанейро. Ще щодо 117 спортсменів рішення не прийнято.
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на російський сайт "Чемпіонат".
Водночас до Ігор в Ріо допущений 161 росіянин.
Однак багато міжнародних федерації з окремих видів спорту ще не оприлюднили списки російських учасників Олімпійських ігор в Ріо-де-Жанейро.
Нагадаємо, що у вівторок стало відомо про відсторонення російських п'ятиборців Іллі Фролова та Максима Кустова, яхтсмена Павла Созикіна, каноїстів і байдарочників Олени Анюшиної, Наталії Подільської, Олександра Дяченка, Андрія Крайтора і Олексія Коровашкова, а також представників збірної Росії з плавання та академічного веслування.
Дивіться:  У мережі жорстко посміялися над "альтернативної Олімпіадою" в Росії: з'явилося відео
Як раніше повідомляв ONLINE.UA, 24 липня виконком Міжнародного олімпійського комітету ухвалив рішення не відстороняти всю збірну Росії від Олімпіади. Питання допуску російських спортсменів вирішується федераціями з окремих видів спорту.
Раніше від участі в Іграх були відсторонені всі російські легкоатлети, за винятком Дар'ї Клішиної.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?