Димка над Києвом: в ДСНС повідомили тривожні деталі
Категорія
Україна
Дата публікації

Димка над Києвом: в ДСНС повідомили тривожні деталі

Димка над Києвом: в ДСНС повідомили тривожні деталі
Джерело:  online.ua

Станом на 27 липня в Києві спостерігаються метеорологічні умови, що сприяють накопиченню і утриманню шкідливих домішок в приземному шарі повітря.
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на прес-службу Державної служби з надзвичайних ситуацій.
«За даними постів спостереження Центральної геофізичної обсерваторії, рівень забруднення діоксидом азоту за минулу добу досяг 4-5 середньодобових ГДК (гранично допустима концентрація) і формальдегідом - 3-4 ГДК. Це райони: Бессарабської і Московської площ; вулиць Довженка, Попудренка, Каунаської; проспектів Перемоги, Оболонського; бульвару Лесі Українки», - сказано в повідомленні.
У ДСНС підкреслюють, що несприятливі метеорологічні умови (спекотний характер погоди, слабкий вітер в приземному шарі) за прогнозом Гідрометцентру збережуться в Києві до 31 липня.
Як повідомляв ONLINE.UA, раніше експерти-метеорологи пояснили виникнення білястої димки, яка огорнула столицю України, тривіальними погодними явищами і запевнили, що приводу для занепокоєння немає.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?